Om oss

Bergsskolans studentförening består av ett antal ideellt arbetande studenter som väljs årsvis. Vårt syfte är att driva våra studenters frågor som rör utbildning och studiesocial miljö. Konkret kan det handla om att se till att kursutvärderingar skrivs och arkiveras. Det kan också handla om att arrangera fotbolls- och innebandyträningar.

Vad vi gör och vilka beslut vi fattar, går att läsa i de protokoll som finns arkiverade i en pärm märkt ”Kårprotokoll” som står i bokhyllan vid treornas klassrum på andra våningen.

Minns väl att vi alla är ansvariga för att kvaliteten på skolan hålls. Har ni frågor eller förslag på frågor som Kåren bör ägna uppmärksamhet, tveka inte på att höra av er. Använd kontaktformuläret på hemsidan eller haffa någon av oss i korridoren på skolan.

Är du intresserad av att läsa de stadgar som finns för Bergsskolans Studentförening så finns de nedan.
Länk

Väl mött
// Kårstyrelsen

Om Bergsskolans Studentförening

Bergsskolans studentförening består av ett antal ideellt arbetande studenter som väljs årsvis. Vårt syfte är att driva våra studenters frågor som rör utbildning och studiesocial miljö. Konkret kan det handla om att se till att kursutvärderingar skrivs och arkiveras. Det kan också handla om att arrangera fotbolls- och innebandyträningar. Läs mer…
.
Hitta oss här också: Twitter | Facebook
Copyright © 2012 Bergsskolans Studentförening.