Studentrabatter och Partners

 

Teknologkåren

Bergsskolans Studentförening ingår som en del av Teknologkåren och det är hit du betalar din medlemsavgift. Teknologkåren jobbar för att studenterna ska få det bättre på LTU. Ditt medlemsskap bidrar både pengar och ett större inflytande som studentorganisation på Luleå Tekniska Universitet. Dessutom är det bara kårmedlemmar som får Mecenatrabatt.

Läs mer om  Teknologkåren på deras hemsida: http://teknologkaren.se/

 

 

Mecenat

Mecenat är ett rikstäckande företag som jobbar för att samla alla studentrabatter för att göra ditt liv som student lite enklare. Som kårmedlem får du tillgång till mecenatrabatterna och du får även mecenatloggan på ditt LTU-kort. Läs mer om vad Mecenat erbjuder dig som kårmedlem på deras hemsida: http://www.mecenat.se/ [/quote]

 

 

Studentkortet

Studentkortet gör din vardag lite extra rolig genom att förmedla suveräna rabatter och förmåner för dig som student.

På studentkortet.se kan du läsa mer om alla rabatter som finns för dig som studerar inom Luleå Tekniska Universitet. Studentkortet har 100-tals grymma online-rabatter som du får tillgång till så fort du ansöker om ett Studentkortet.

Läs mer om vad Studentkortet erbjuder dig som kårmedlem på deras hemsida: http://www.studentkortet.se/

 

 

På följande platser i Filipstad har du som är medlem i studentkåren rabatt. Så se till att betala din kåravgift så kan du utnyttja dessa förmåner, samt många fler, så som t.ex. att du får Mecenat kortet.

Företag

Rabatt

Tennishallen 50 kr/timme
Håkanssons kläder 10%, gäller ej reavaror
Café Huset 5kr per köp
Nördströms skor 10%
La Strada 10%
Köket 10%
Thomas kläder 10%
Salong Hårtussen 20%