Föreningen Bergskamraterna

VÄLKOMMEN TILL OSS !

Följ oss på sociala medier och bokmärk skolans officiella hemsida. Missa därför aldrig något viktigt som dyker upp.

Följ Bergskamraterna på Facebook

Bergsskolan

Besök Bergsskolans officiella hemsida

Bergsskolans Studentförening

Besök Bergsskolans studentförening. Föreningen vars medlemmar vi tar hand om efter skolåren.

Bergsskolan har sedan starten år 1830 utbildat ingenjörer och tekniker som är mycket attraktiva på arbetsmarknaden. Bergskamraterna i sin tur behåller all den samlade kompetensen i ett och samma nätverk.

Om Bergskamraterna

"Vi har alla något gemensamt genom Bergsskolan"

Bergskamraterna är främst en öppen förening för de som tagit sin examen vid Bergsskolan i Filipstad. Men även de som tidigare varit lärare eller som faktiskt undervisar på skolan är välkomna. Föreningens största uppgift är att medverka till att den bergvetenskapliga utvecklingen förs framåt samt att sprida information om Bergsskolan. Medlemsmatrikeln ger medlemmarna tillgång till ett mycket stor och värdefullt nätverk av människor. Lite annan kort, och intressant information är att vi är 369 medlemmar vid skrivande stund.